Bayer Fób Zsolt újra belecsapott a pottyantósba, csak úgy fröcsögött a szép barna fos, nem győzi elkapni a fejét, akinek nem kell belőle. Most már egész biztos, hogy bekerül a történelemkönyvekbe, mert a nagy nyilvánosság előtt elkövetett szellemi leépülés dokumentációja alapján még mindig lehet mélyebbre menni abban a zavaros, bűzös tengerben, amiben az illető láthatóan jól érzi magát – mi több követni sem lenne képes senki, ha nem dokumentálná oly aprólékosan mélybúvárkodásainak eredményét. A cikkeiben hol megértő, hol ostorozó újságíró feltette a koronát saját kutyagumi fejére a homofóbia elleni világnapnak kikiáltott napról szóló elmélkedésében.

 

„Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT!”

 

Bayer Fób Zsolt nem érti ezt a világot, ahol buzik, libcsik, komcsik,cigányállatok („Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!”), ülve pisilők, amerikaiak, európaiak, afrikaiak, ázsiaiak, ausztrálok, zsidók, politikailag korrektek, egyenjogúságot akarók, „menekülni vágyók”, nyugatiak, déliek, keletiek, északiak, Gyurcsányok, Simicskák akarják meghatározni életét - és rendszeresen valakik kivégzésének, megsemmisítésének, eltüntetésének a szükségességével zárja gyűlölettirádáit.

Ennél a tűznél, amit ő szít, melegednek a hasonszőrű kretének, mint láthatjuk azt a cikkei alatti hozzászólásokból. Úgy látszik közösen hatásosabb gyűlölködni, egy ilyen ceremóniamester vezetésével pedig reveláció! Nagy az igény manapság is a bűnbakokra, el kell terelni a figyelmet a kormány tökösködéséről, falnakmenéséről, erős(k)ödéséről, suttyó bénázásáról, önmaga lejáratásáról.

 

Bayer Fób Zsolt egy szarházi kretén, a szó legszarosabb értelmében. Egy pina- fasz, pina-fasz ismételgetésével provokáló óvodás értelmi szintjén élvezi környezete megbotránkozását, rosszallását, elismerését – valóságosan örömteljesen fürdik az általa felvert foshullámokban, a terjengő bűz kábulatából szabadulni nem bír, és a bűzölgés legcsekélyebb alábbhagyása újabb meg újabb csapásokra ösztökéli. A szaunában ő lenne az, aki feláll időnként, felönt, és törölközőjével jól megkeveri a forró gőzös levegőt, mindenki nagy megelégedésére. Csak esetében a felöntés kedvenc illata, a fos - a szauna pedig az egész ország, mit barátja, a miniszterelnök fűt ezerrel. E nélkül a provokáció nélkül ő egy senki lenne, az égvilágon senki nem emlékezne a nevére. Az újságírás Nyirő Józsefje, ha nem fröcsögne - hanem mondjuk, arról írna, hogy kinyílott a kikerics - senkit nem érdekelne. A nemzetinek képzelt érzelműek dominája csak suhogtatja korbácsát, és habzó szájjal fröcsögve kioszt mindenkit. Gazdája vélhetően skálán mutatja neki, mekkorát visszhangozzon a böfögése ezúttal.

 

Bayer Fób Zsolt nem ilyen világot akart. Károly bácsi sem.

Bayer Fób Zsolt visszaélve a szociális kompetencia látszatával könyörtelenül rombolja az emberekben kialakulni vágyó(!) haladó szemléletet, és egy olyan világ visszaállításán fáradozik, amelyben a gátlástalanabb emberek elnyomják, kirekesztik, kivégzik, elzavarják, kizsákmányolják a gyengébbeket, a kisebbségeket, a nőket. Kártékonysága ezért kétszeresen is felvetődik. Köpeteiben nem fukarkodik hol pontos, hol pontatlan idézetekkel sem – alátámasztandó átfogó műveltségét. Közben meg káromkodva kötekedik a járókelőkkel, a padlóra köp, belerúg a koldusba, és kirúgja a vak kezéből a fehér botot. Ritka egy baromállat, na!

 

Az ILYEN állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!

 

 

 


 .................................................oooooooooooo00000000000000000000000000000oooooooooooo.................................................

Fudaraku László 2015.05.21.