Emberügyi felvetés

 

Kedves barátaim, emberek!

 

Hallottam egyszer, hogy vannak emberek, akik bizonyos, az emberi szervezetre káros anyagokat
is b
őven tartalmazó kábítószerek bevételével - a káros anyagok felvételével, szerveikkel katalizálva azt - majd a káros anyagoktól megszabadított, kábításra alkalmas szer megfelelő helyre való kipisilésével - keresik kenyerüket.
   Tov
ábbá, hogy a minőség netovábbja, ha egyenesen a forrásból, melegen fogyasztja az ezért fizető kedves fogyasztó.

A minőségmegőrzés érdekében a táplálkozás drasztikus visszaszorítására kényszerülnek, ami jótékonyan befolyásolja kiadásaik.


Nem kétséges, hogy az ilyen ember élete kínokkal teli és rövid,
mégis, amíg van rá igény, ez a fajta prostitúció is kibúvót
fog jelenteni az éhenhalás csapdájából….

Nem mellékes mellékhatásként legyengült szervezetük csekély mértékben ugyan, de felhasznál némi kellemesítő anyagot is, ami a kínokat enyhíti. Kezdő katalizátorembernél ez a felvétel nagyobb, ezért nem annyira kín neki az önrombolás, viszont emiatt olcsóbb is a portékája, hisz alig van anyag a kiválasztásában, emiatt kénytelen nagyobb mennyiségeket feldolgozni, amitől az üzleti felvirágzásnak nincsen akadálya: szervezete romlik, ettől áruja minősége javul és egyenes út vezet a megélhetés biztosítottságához.

A leroml
ás fokával egyező irányba haladnak a káros anyagok felvétele és az azzal járó külső jelek szaporodása a katalizátoremberen, ami az áru értékét is növeli.
A sors iróniája, hogy halálos ágyán végre megoldódnak anyagi gondjai, az egyre emelked
ő orvosi kiadásait, magánorvossal együtt - az áruja csillagos egekbe szökő árával lazán ellenfinanszírozza.

Mondják, hogy az utolsó katéter tartalma hárommillió dollárt is behoz az árverésen.(Ezt az életpályamodellt ajánlom Matolcsy úr figyelmébe, egy csapásra meglenne az egymillió - de merjünk nagyok lenni, minek szerénykedni - tízmillió új munkahely!
Unatkozó újgazdagjai bizonyára nagy el
őszeretettel veszik majd igénybe ezt az unortodox szolgáltatást, és versengve, felverve az árakat megélhetést biztosítanának a népnek)

 

(a harmadik bekezdéstől én gondoltam tovább, de lehet, hogy az egész a képzeletem szüleménye)

 

 

Fentieket továbbgondolva, határtalan lehetőségeket nyitna a nemzetgazdaság számára, gondoljunk csak a börzére, az egész világ előttünk térdepelne végre és behódolna a magyar népnek, ahogy az meg van írva! Mindenki tudja, hogy így kell ennek lenni, ne legyünk naivak. Az, hogy világhódításunk ezer évvel ezelőtt megállt erőt gyűjteni, nem jelent semmit. Mit nekünk ezer év! A katalizátorembereink segítségével ötven év alatt a világ igánk alá hajtja a fejét! Itt fognak nekünk könyörögni!

De akkor mi állunk majd a csapnál! Élet és halál urai leszünk végre újra és csakis! A székelyhimnuszt fogják fújni Bukaresttől Kolorádóig és vissza! Szavunkat és húgyunkat fogják inni, szomjazni!

Na, sokat ígértem?! Hát nem ezért szívtunk ezer éven át, hogy most megmutassuk? Mindehhez csupáncsak annyi kell, hogy a megfelelő helyre ikszeljetek a jövő évi választásokon! és akkor beindulhat a nagyüzemi termelés, és a mi időérzékünkkel semmiségnek mondható ötven év múlva lábainknál hever az egész világ!


                                                                                                                


- -

Fudaraku László 2013.01.23.