.

NER Kompatibilis cigarettaszűrő betétdíj rendszer

Az eldobált cigarettacsikkek, főleg a szűrők komoly környezetszennyező hatására való tekintettel felszólítjuk a Nemzeti Feltalálókat és Kreatívokat, dolgozzanak ki egy betétdíj rendszert a hozzávaló infrastruktúra tervezetével egyetemben. A rendszer költségeit nagyrészt a Nemzeti Dohánybiznisz állja majd, hisz az ő saruk, nemde bár.

Kellenek megfelelő számban visszaváltó automaták is, ahol a földről felszedett csikkeket válthatja vissza az abból akár megélni akaró ember. Természetesen megfelelően alacsonyan kell tartani a betéti díjat (a kapitalizmus mintájára) , mert ha meggazdagodna némelyikük, eltunyulva rossz példát mutatna a többieknek.

Ugyanakkor ezzel a lépéssel elérjük végre a nulla munkanélküliséget – elsőként ebben a csillagrendszerben. A maradék munkanélküli ezentúl Nemzeti Csikkszedőként folytatja Nemzetfelemelő Tevékenységét.

Elképzelhető lenne – logikus – hogy vásárlásnál, ha az ember lead 20 csikket, akkor nem kell betéti díjat fizetnie, illetve ha többet ad le, akkor azt is levonják a fizetendő árból.

Kellemes mellékhatása a rendszernek, hogy ez által a környezet ellen elkövetett főbenjáró bűn után járó drákói büntetésekre, de még a felháborodott környezetsimogatók által elkövetett lincselésére sem kerül sor!

Ily módon, (a visszaváltható palackok mintájára) 2020-ig elérhetjük, hogy hazánk a világon elsőként az Első Csikkmentes Nemzeteként vonul be a történelemkönyvekbe.

Ha sietünk, beelőzzük Dániát is!.

Fudaraku László 2018.10.20.                                                                                                 -

 

Kapcsolódó: Valami bűzlik Dániában