.

NER Kompatibilis Okoscigaretta-tervezet

A terv:

Egy olyan okoscigaretta feltalálása, majd kizárólagosként piacra dobása, ami egy beépített mikrochip segítségével kommunikál a környezetével és megóvja a Fogyasztót (a továbbiakban dohányost) a környezet elleni erőszak miatt kirótt magas bírságoktól - vagy még rosszabbtól, a környezet jogos felháborodása nyomán esetlegesen kialakuló lincseléstől azáltal, hogy tiltott hely közelébe kerülve, ahol a nem dohányzók tartózkodnak, vagy tartózkodhatnak, nem lehet meggyújtani, nem ég, elalszik.
A fogyasztóvédelem a NER egyik legfontosabb ügye, a Nemzeti Dohányboltokban 2020-tól pedig a szintén mikrochippel ellátott Kedves Fogyasztók - az azután születettekkel szemben, akiket a NER önműködően be se enged oda – a vásárlással beleegyeznek a Nemzeti Fogyasztási Feltételekbe (NFF), aminek köszönhetően egy emberöltő után Nemzetünk a világ első Nem Dohányzó Nemzeteként (NDN) vonul majd be a történelemkönyvekbe.

.

Fudaraku László 2018.10.20.                                                                                                 -