--

Búcsúzunk Ungváry Rudolf nagyszerű elméjétől

 

   Szomorúan veszem tudomásul, hogy az utóbbi időben emberek, akiket eddig okosnak tartottam, a menekültek gyarapodásával egyre sarkalatosabban, és hisztérikusabban csúsznak bele egy okos köntösbe bújtatott ostoba idegenellenességbe, amit aztán egyre elvakultabban képviselnek.

Konrád György után most Ungváry Rudolf lett megpegidásodva - egyértelműen károsnak tartom, ahogyan egy „másik kultúráról” az iszlámról nyilatkozik, különös tekintettel a gondolkodni lusta hallgatókra és olvasókra, akik minden bizonnyal készpénznek vesznek minden ellenségeskedésre (látszólag) okot szolgáltató érvet. Egyértelműen a hisztéria irányába billenti át a mérleg nyelvét, akármilyen okosan megfogalmazott ténymegállapításai ugyanis nem a higgadtság hangján adódnak elő…

Ebben az esetben Dés Mihály álláspontjával értek egyet, és sajnálom, hogy Ungváry Rudolf elméjét elárasztotta a félelem.

 

2016.02.13. Klubrádió – Balkanyar – Ungváry Rudolf – Dés MihályFudaraku László 2016.02.13.                                                                                                           --

 


FRISSÍTÉS: Konrád György visszakozott - a Klubrádióban nem sokkal ezután elmondta, hogy rokonai és hozzátartozói nyomására és hatására kénytelen volt újragondolni a rá rossz fényt vető kijelentéseit, azt állította, hogy félremagyarázták azokat, és  erősen megengedő hangon nyilatkozott a menekülésről, menekültekről. Elképesztő, hogy milyen okos egy ember.